NEUE LABS

undefined
 
Neue Labs kopplar ihop mode, wearables och personlig IoT (Internet of Things). Bolaget ger produktdesigners möjligheten att skapa prototyper, lansera slutprodukter och engagera sina slutanvändare med hjälp av samma verktyg - AUTOMAT. Målsättningen är att vara den bästa plattformen för personlig IoT för många olika nischer för både industri- och konsumentapplikationer. Några anledningar att Arantus sparare investerade i Neue Labs:
  • AUTOMAT är en personlig IoT plattform med en av de minsta hårdvarorna som enkelt integreras och ger "intelligens" till nästan alla vardagsprylar. Den har redan fått fäste i fashion-tech och andra personliga IoT områden

  • SAS e-bagagetag visar potentialen Neue Labs produkt och vi tror att den kan revolutionera marknaden för bagagehantering. Här finns en potential för merförsäljning med fler än 1000 elektroniska taggar per dag, bara hos SAS. Detta är bara ett exempel på hur Automat plattform kan användas.

  • Kassim Denim har kunder som Levi’s, G-Star och Armani. Tillsammans med Neue Labs ska de lansera nästa generations denim, uppkopplade kläder. Arbetet med den första kollektionen är redan påbörjat och de visade upp en prototyp på Premiere Vision i Paris.

  • DRKN - ett high end fashion house som riktar sig till spelvärlden. Tillsammans med Neue Labs kommer de att släppa en uppkopplad jacka med inbyggda upplysningsfunktioner. Den första kollektionen är klar för visning under början av 2017.

  • En öppen plattform gör det möjligt för designers och utvecklare att skapa egna lösningar, med skalbara affärsmodeller. Bolaget mål är att år 2019 ha 200 kunder som ansluter produkter och distribuerar nya appar med hjälp av plattformen.