Medarbetare

Anders Varger
Anders Varger

Jag har alltid varit fascinerad av entreprenörskap. För mig står det för passion, kreativitet och modet att våga gå sin egen väg, även om vägen framåt ofta är krokig. Jag har grundat flera bolag i olika områden: it, resebyrå och som marknadsföringskonsult. Vetgirig civilekonom med engagemang i klimatfrågan. Familjefar med två döttrar.

Mikael Aldestam
Mikael Aldestam

Startade min bana som entreprenör 1996 med att starta en webbyrå. Har därefter varit verksam inom det mesta som har med webben att göra, senast med online-marknadsföring och e-handel. Intresserad av beteendebaserad ekonomi, rationalitet och irrationalitet, vad som driver människan och hur vi fattar beslut. På Arantus jobbar jag med granskning av ansökningar från entreprenörer.

Anders Östergren
Anders Östergren

Flygkapten med mångårig erfarenhet av internationell luftfart samt flygutbildning. Jag är fascinerad av hur människor sätter mål och fattar beslut och människans förmåga att prestera på oanad hög nivå då omständigheterna så kräver. God förberedelse i kombination med rätt inställning leder oftast till önskat resultat. Nyfiken, entusiastisk, med fru och tre barn. Jag arbetar med marknadsföring hos Arantus.

Kristina Collin
Kristina Collin

Jag utbildades i juridik vid Stockholms universitet och har sedan dess bl a varit praktikant vid EU kommissionen i Bryssel, arbetat på länsstyrelser med främst miljörättsliga frågor - även om det blir mer och mer varierande frågor. Van fixare av det mesta och jag slutar aldrig att fråga "varför"?